Новини

Училище БЕБЕ се завръща На Живо в Mall of Sofia

Училище БЕБЕ се завръща На Живо в Mall of Sofia

Скъпи родители, с огромна радост искаме да ви съобщим, че след 3 години, провеждане на любимите ни събития онлайн, най- сетне имаме възможността отново да се срещаме с вас лично.

Вече цели 13 години, ние момичетата на Училище БЕБЕ организираме събития за вас, бъдещите и настоящи родители с една единствена цел – да бъдем ваша упора и помощник по време на най-голямото приключение в живота ви.

Много от вас се превърнаха в наши приятели, а всеки вторник за нас беше денят, в който ще ви видим, ще си поприказваме, ще се изненадаме от това колко е пораснало вашето коремче.

Но най-щастливи за нас бяха първите ни срещи с вашите прекрасни съкровища. Благодарим ви за невероятните емоции!

Ето защо щастието ни в този момент е голямо! На 26-ти март от 10:30 часа стартираме нашето “първо“ събитие, което по стар обичай ще се проведе в изцяло обновения Mall of Sofia.

Ще си говорим за раждането, първите месеци на бебето, къпането и хигиената и много други. Ще имате възможност да се включите в нашия практически уъркшоп, да се срещнете с нашите  специалисти (които също много ни липсваха), да вземете участие в лекции с топ лектори.

Разбира се, подготвили сме и специална томбола с подаръци, осигурена от нашите партньори.

Направете вашата регистрация за събитието тук.

Очакваме ви с огромно нетърпение!

всички статии